LIKE US

Produse noi

Cel mai vizualizat

Politica de garantie

Pentru orice solicitare a garantiei pentru produsele comercializate de SC NEBIO SRL va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul:  031 438 0932, 0771 595 853  sau email  logistic@nebio.ro.

Plata transportului pentru produsele aflate in garantie si trimise spre solutionare va fi suportata de catre client, iar firma de curierat va comunica clientului valoarea transportului inainte de expediere.

Produsele vor fi trimise la adresa depozitului: Sos.Giurgiului nr 33 A , incinta ARTECA SA, Jilava, Ilfov, iar solutionarea garantiei se va face prin repararea sau inlocuirea produsului defect. 

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Garantie comerciala

Garantia comerciala este conform certificatului de garantie emis de catre producator, in functie de categoria de produs si reprezinta perioada in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite din partea vanzatorului/producatorului.

Garantie comerciala (de la data vanzarii): -persoane fizice 24 luni

                                                             -persoane juridice 6 luni

Garantia de conformitate

Toate produsele beneficiaza, prin lege, de garantia de conformitate care reprezinta perioada legala de 2 ani in care consumatorului i se aduce produsul la conformitate in mod gratuit. Conformitatea se refera la caracteristicile produsului oferite consumatorului prin publicitatea aferenta facuta de vanzator/producator.

In cadrul termenului de garantie de conformitate producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform LG449/2003, Art.11, Alineat 2. Perioada de timp stabilita de remediere a reparatiei nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului. 

Conform OG21/1992 vanzatorul este obligat sa-i furnizeze consumatorului: certificat de garantie (doar pentru produsele de folosinta indelungata), manual de instructiuni/utilizare.

 

Pin It
© 2022 NEBIO.RO. Toate drepturile rezervate.